måndag 22 februari 2010

Sitter och huttrar under en filt här i soffan. För en timme sedan var jag istället supervarm och alldeles röd i fejset. Tog en temp, men den visade inget överdrivet onormalt.

Idag har det inte hänt så mycket. Jag tog mig en sovmorgon, vilket var välbehövligt efter min femtiotimmars arbetsvecka förra veckan. Jag kände mig riktigt pigg när jag vaknade faktiskt. Såpass pigg att jag i princip gick upp, tog på mig träningskläder och stack iväg till gymmet nästan direkt där jag spenderade 1,5 timme.

Det märks att jag varit dålig på att träna den senaste tiden. Jag sprang 2,5 kilometer på löpbandet och när jag hade gjort det var jag fan helt slut. Gick istället i ganska raskt tempo en stund innan jag gav upp. Körde lite styrketräning och mage innan jag gav mig på crosstrainern. Efter det var benen rejält sega kan jag tala om!

Annars idag på min lediga dag har jag och Jonas varit iväg och handlat massa mat. Och så har jag pluggat lite. Inte så mycket som jag hade velat dock, för en tung huvudvärk har legat som ett band över pannan på mig så jag har liksom inte orkat fokusera på pluggandet riktigt. Och så har vi lagat mat här under kvällen, hemmagjorda hamburgare med marinerad fetaost. Det var inte helt fel! Tv:n har också fått lite uppmärksamhet.

Tänkte snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag till skolan nämligen. Metodlektion - Sug & Syrgas. Efter det blir det en tur på stan och sen ska jag förhoppningsvis träffa Jennie en sväng.

0 kommentarer: