torsdag 4 februari 2010

Det har varit en lång dag på jobbet. Jag har jobbat mellan 7.00 - 18.15. Nu är jag trött. Och hungrig. Men i brist på fantasi, ork och entusiasm över att laga mat blir det bara toast till kvällsmat idag. Orka engagera sig liksom.

Förhoppningsvis ska jag inte vara uppe alltför sent idag utan lägga mig i någorlunda tid. Jag ska ju orka upp imorgon bitti igen. Jobbar dock bara mellan 7.00 - 10.15, trist men man får ju ta de timmar som erbjuds tyvärr. Funderar på om jag orkar pallra mig iväg och träna efter jobbet, men tanken på att traska dit i snön känns skitjobbig redan nu. Dessutom kommer jag väl vara så trött när jag slutar att jag går hem och lägger mig och sover istället om jag känner mig själv rätt.

Imorgon ska jag och Rebecca ha myskväll. Vi ska laga mat och umgås över ett glas vin (eller tre, cider för R förstås) och bara umgås. Tacogratäng står på menyn. Längtar redan! Blir jävligt hungrig bara jag tänker på det.

Jag är ledig i helgen faktiskt. Härligt! På lördag ska jag på tjejkväll hos moster. Vi ska ha lite hemma-SPA. Bada bastu och dricka kall öl och sånt, och så ska syrran ta med sin massagebänk för att eventuellt massera de som vill. Och så ska vi äta paj. Det blir nog skittrevligt!

3 kommentarer:

hillary sa...

Mysigt ni ska ha! och vi med! :)

Marie sa...

Du kommer nog klara dig galant på praktiken ska du se :-)

Titti sa...

ha en underbar ledig helg !!!
va mysigt det låt med tjejkväll hos moster =)

Ha det så bra så hörs vi !

Kram Titti