måndag 15 februari 2010

Jag har faktiskt inte gjort mycket idag, trots att jag var uppe ganska tidigt. Jag vaknade av mig själv till och med. Det hör inte till vanligheterna. Softade mest här hemma och lyssnade på Lady Gaga skithögt och skrålade med tills det var dags att traska mot salongen.

Där tog det tid, tre timmar typ. Men jag är som sagt nöjd med resultatet.
Efter att jag var klar smet jag in på Interiörboden och utnyttjade presentkortet som jag fick i julklapp. Det fanns jättemycket fint. Jag köpte två ljuslyktor att hänga i fönstret, ett "stenhjärta" som egentligen inte var i sten men det såg ut som det, och en hängare att sätta på väggen som man ska hänga en ljuslykta i. Det blev lite pengar kvar så jag får gå dit någon mer dag och spana.

Kvällen har jag spenderat hos systern. Vi har druckit te och snackat om allt och inget. Får ju passsa på att umgås nu, om två veckor flyttar hon ju! Då kan jag inte längre bara traska över gårdsplanen och knacka på. Sorgligt. Tur att det bara är till stan hon ska flytta!

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag väl börja göra mig iordning för morgondagen. Jobbar mellan 7.00 - 13.30.

3 kommentarer:

Marie sa...

Ja jag skulle då inte våga byta hårfärg så där så det var modigt gjort av dig tycker jag :-)

Så din syster ska också emigrera till stora staden. Min syster flyttade dit ifjol. Tur att det finns telefoner *s* Och tur att hon kommer till Grums ganska ofta för jag sätter mig inte på bussen själv.

Titti sa...

Det blev jättebra !!!!

Visst finns det mycket fint hos Sandra =)
Skulle kunna handla hur mycket som helst där !!!!

Kram Titti

Malin sa...

Blev superduberbra.. Tänk vad mycket det gör egentligen!! Behöver också klippas egentligen.. får ta tag i det!! Ha en bra dag! Kramiz m