lördag 6 februari 2010

Igår hade jag myskväll med Rebecca. Det var skittrevligt. Vi gjorde tacogratäng med sallad till och det var underbart gott. Och så satt vi och snackade, lyssnade på musik och drack lite alkoholhaltiga drycker halva natten. Klockan rusade iväg och plötsligt var den 01.30, då kände Rebecca att det kanske var dags att tänka på refrängen, så vi avrundade och sa att vi får göra om det igen.

Hon hade med en supertjusig orkidé till mig! Jag blev väldigt glad och tacksam över det. Jag älskar orkidéer. Jag kan dock inte sköta dem. Blommorna håller sig krampaktigt kvar högst en månad innan de faller av och den där fula kvisten står där och stör mig i fönstret. Jag vet att de flesta orkidéer blommar om men orka ha tålamod att vänta liksom! Den där stackars, kala grenen stör mig. Så jag brukar kasta dem. Denna gången ska jag dock göra ett tappert försök att stå ut med åsynen av den och försöka få den att blomma om när den tappat sina blommor. Måste köpa orkidénäring till att börja med.

Nu ska jag strax träffa Robert. Vi ska ut och ta en promenad i snön. Sen blir det hem och in i duschen för att tvaga kroppen inför ikväll. Tjejkväll hos moster står på agendan!

Ha en trevlig lördagkväll!


2 kommentarer:

Tezz sa...

Woohoo bokstäver.. ibland får även jag chansen att kommentera här=)
Jag älskar orkideer.. för dom tål att glömma att vattnas ;) De gillar de tror jag för mina blommar om och om igen :D

Superfin blomma du fick och ni verkar haft en kanon kväll.

Ha en fortsatt trevlig kväll!!!
Kram Tezz

Malin sa...

Mysigt med såna kvällar!! Jag älskar också orkideér, och det räcker med att vattna dom en gång i veckan, bestäm en dag, så du alltid kommer ihåg vilken så det blir regelbundet. Alla mina orkideér har blommat omoch om igen, det blir fler blommor varje gång också... hoppas även lördagkvällen blir kanin! Kramiz m