onsdag 17 februari 2010

Jo, dagen idag har varit lång. Jag kom hem från jobbet strax innan klockan 17.00. Idag känner jag mig dock mycket piggare än igår! Jag har ingen huvudvärk idag och det gör nog sitt.

Nu ska jag sätta mig och kolla lite på tv:n och så ska jag äta en semla. En vaniljsemla. Fan, vad gott. En dag för sent men skitsamma. Alla dagar är semledagar för mig!2 kommentarer:

K sa...

Eh..Anna? Jo, jag tror jag vet...och hon är ok. Ingen jag umgås med lr så, men trevlig tjej...typ i 30-års åldern kanske?? Om det är den Anna jag tror, vi har några stycken hehe. :-D Vad spännande! När börjar du nu igen??

gaby sa...

haha.. ja åt oxå min semla idag istället.. lr en bit semeltårta iaf.. men semla som semla.. :) jennie vill oxå använda sin cykel snart å när hon va i indien så fick ju ja låna den.. nu står den hemma hos papi å väntar på tö.. de kommer ta tid som sagt.. :) allt bra me mig å maggen.. 2/3 e de dags för ultraljudet, spännande!!! hur e de me dig då gumman?? kanske ska göra nått nån da?? en fika på stan/lite shopping om du orkar komma in nån da kanske? vi hörs av.. Kram