torsdag 25 februari 2010

Idag klev jag upp runt nio, stoppade i mig en banan och drog iväg till gymmet. Tänkte att det var lika bra att få det gjort, annars skulle jag väl hitta på någon ursäkt för att slippa. Men den gubben gick inte! Inte idag.

Sen har det varit fullt upp hela dagen faktiskt. Torsdagssttäd, handling, räkning och ihopsamlande av pengar, besök av A, betalning av räkningar, postning av brev och plugg. Ibland önskar jag att dygnet hade fler timmar! Jag hinner fan inte med allt. Men snart, snart kommer saker och ting att lugna ner sig avsevärt. Bara jag blir klar med den här kursen som jag sitter och tragglar med nu och får praktiken gjord så har jag bara jobb att fokusera på sen iallafall, istället för jobb och plugg.

Jag håller just nu på och skriver om barns psykiska ohälsa. Jag har valt att skriva om ätstörningar - anorexia. Har precis sammanställt vad sjukdomen innebär, samt diagnos och behandling och håller nu på att försöka skriva ett påhittat patientfall. Kul, men oerhört tidskrävande och lite småsvårt. Särskilt svårt är det när fantasin tryter och man inte känner sig direkt inspirerad. Jag har dock tänkt att försöka skriva ett tag till ikväll. Och sen fortsätta imorgon om jag hinner. Jag vill bli klar med denna uppgift imorgon helst. Jag har en bit kvar. Först ska jag göra själva patientfallet och det tar en jävla tid att göra färdigt och sen ska jag även skriva egna reflektioner och åsikter om saken. Efter det är gjort har jag ju massa andra uppgifter som jag ska hinna göra innan praktiken börjar, och börjar därför känna viss stress.

Annars imorgon har jag tänkt ta en promenad och så kommer T hit och hämtar pengarna för allt vi sålde på ljuspartyt. Är nervös för att det inte ska stämma! Efter det väntar ett kvällspass på jobbet. Så om jag ska hinna allt jag har tänkt lär det få bli en relativt tidig uppstigning imorgon.

Nu är det bäst jag fortsätter skriva!

1 kommentarer:

Therese sa...

Det lät intressant att skriva om anorexia!