tisdag 23 februari 2010

Dagen har varit bra. Förutom vädret då. Jag har fanimej frusit hela dagen! Men annars så. Gick en sväng på stan efter skolan och hittade lite smått och gott. Sedan mötte jag upp Jennie på stan och vi gick hem till henne för att inspektera nya plejset och dricka te. Det var en otroligt mysig lägenhet med kakelugn, högt i tak och stora fina fönster! Lina och Katrin dök upp efter en stund och då slank det ner ett glas mitt på blanka dagen. Det var jättetrevligt att träffa några av brudarna, det blir tyvärr inte så ofta längre. :(

Sen åkte jag och Katrin hemöver. Vi gick in på Biltema på hemvägen och där köpte jag register till min pärm som jag tänkt göra i ungefär sju månader eller nåt.
Nu har jag och Jonas precis ätit lite rester från gårdagen. Jag sitter och väntar på A som ska komma hit med pengar för grejerna hon köpte på ljuspartyt. Och så tänkte jag kolla på So you think you can dance som börjar nu.

Imorgon väntar en sorglig dag. Då ska jag på begravning och ta farväl av min lilla farfar.

2 kommentarer:

malin sa...

tack för tumhållningen, det hjälpte!!! Jag lovar i min tur att jag ska tänka på dig o skicka styrkekramar genom cybern i morgon..

Titti sa...

Tänker på dig i dag !!!!!
Då kommer jag runt 12 på fredag =)
Det är bra om du får jämna pengar..
Och vi kan höras av på lördag om vilka saker du vill ha så har du en dag till på dig att fundera =)

Kram Titti