onsdag 11 juni 2008

suck.
sitter här, nyduschad, i min rosa microfleecemorgonrock med en bultande huvudvärk.
fattar knappt att jag stått ut ikväll. den där damen alltså... gaah. hon är jobbig. inte konstigt man får huvudvärk.
trodde faktiskt att vi skulle bli klara relativt tidigt eftersom jag la in högsta växeln och jobbade undan så mycket som möjligt på förkvällen, men vi var inte klara förrän runt 21.00 iaf.

när klockan var ca 21.10 sa jag: " går det bra om jag går hem nu eller?" hon kollade på klockan och sa tveksamt: "va? redan? jaa, det kan du väl... ja, för min del kan du gå." jag hörde på henne att det inte var särskilt poppis dock. "ja, vi är ju klara med allting, och vi brukar ju smita lite tidigare när vi går till 21.30, sa jag." "ja, men inte såhär tidigt." svarade hon och snörpte på munnen. "men gå du om du vill, du får ju skriva upp att du inte gick till 21.30 då. det ligger ju på ditt ansvar." jag trodde jag skulle svimma! står hon på fullaste allvar och säger att jag ska skriva upp att jag gick till 21.15, (vi avrundar till närmsta kvart) istället för 21.30?!
hon går ju minsann ner och rapporterar till natten runt 21.35, 21.40 istället för 22.00, undrar om hon skriver upp det?
"då går jag då, sa jag, hej då!" sen vände jag på klacken och gick.
dessutom hade jag inte haft någon rast under kvällen heller och vi ska egentligen ha en halvtimme, så jag har inte ett dugg dåligt samvete.

förut skulle hon förresten lära mig hur ett rörelselarm funkar. "du måste ställa det mot väggen med lampan inåt när det inte används." JAG VET, hade jag lust att skrika, men det gjorde jag såklart inte. och hon är besatt av tvättstugan. "varje gång man går förbi här är det bra att se efter om det är någon tvätt man kan bära ut." "gör det du, sa jag, jag väntar hellre tills alla maskiner är klara så man kan bära bort allt på samma gång istället för att hålla på och springa fram och tillbaka hela kvällen." då blev hon tyst.
det har varit mycket idag, och som om det inte har varit nog jobbigt så var jag tvungen att göra apoteksbeställningen klar och faxa in den också.

imorgon ska vi jobba sida vid sida igen. vad härligt.
vi är ju tre personal på dagen, men den ena ansvarar för köket och det är tyvärr varken hon eller jag imorgon, vilket innebär att vi är ute "på golvet" och jobbar heeela dagen tillsammans. tur att jag slutar 13.00.

min kusin christian, tar studenten imorgon så då ska vi dit och gratta på eftermiddagen.

jonas står och gör pasta med någon bacon&svampsås till mig, ska bli gott för jag är superhungrig. och jävligt trött efter detta jobbiga arbetspass.

suck.

1 kommentarer:

Mia sa...

Vilken jäkla kärring du har att göra med då... skrik åt henne vettja! :-)