tisdag 2 februari 2010

Drömde värsta mardrömmen.
Drömde att det faktiskt dök upp ett antal personer på ljuspartyt men att jag hade glömt bädda sängen. (Hualigen, hemska tanke.) Detta resulterade i att mina gäster fick sitta och skruva på sig medan jag bäddade sängen i sisådär 30-40 minuter. Fråga mig inte varför, men i hela sängen låg småprylar ovanpå täcket vilket gjorde at jag var tvungen att plocka bort dem först innan jag kunde bädda.

Sen märkte jag att gästerna började bli rastlösa. Och hon som skulle demonstrera produkterna dök inte upp och inte svarade hon när jag ringde heller. Så jag tog helt sonika en buss ner mot stan (för att leta upp henne? Jag vet inte riktigt vad syftet med denna bussresa var.) Plötsligt befann jag mig i typ Holland eller Polen eller liknande. Ringde gråtande till mamma för att berätta om det inträffade. Hon var mycket oförstående och sa: "Jaha, men vad kan JAG göra åt det? Var inte sur på mig för det!" Sen la hon på. Jag bölade ännu mer.

Plötsligt känner jag en hand på min axel. Det är HON! Demonstranten! Hon sitter i sätet bakom mig på bussen. Hon säger att det kommer ordna sig och att vi ska gå av vid nästa hållplats. När vi gått av säger hon att hon måste gå på toaletten och vi går till en offentlig toa på stan. I Holland eller Polen. Hon sätter sig i en liten stol och trycker på en knapp så slussas hon ned en våning under marken dör toaletterna finns. jag står utanför och väntar. Sen ringer klockan och jag vaknar och måste kliva upp.

Haha. Nu drömmer jag mardrömmar om detta jävla ljusparty också! Undrar hur kvällen kommer sluta?
Min öppna inbjudan står kvar. Det verkar dock inte finnas sådär jättemånga intresserade människor out there. Osis.

Dags att sätta på diskmaskinen och sen knalla iväg till jobbet. Later.

5 kommentarer:

Titti sa...

haha jag lovar att jag ska komma och demonstrera sakerna sen =)

Hoppas att du orkar slappna sv lite så syns vi sen =)

Kram Titti

Joh@nn@:s sa...

hej Milla....jag han inte komma idag...Meja är förkyld och jag kan inte fråga min svärmor och svärfar om hjälp då =/ hoppas du har ljusparty mer gånger de är sååå fina ljus kram

malin sa...

Hoppas du fick några gäster och att Titti kom!! Vilken dröm du haft, förstår att du blir orolig!!kramiz m

Marie sa...

Hur många dök det upp? Hoppas det blev en bra kväll :-)

jenny sa...

Hej hopp!
Jag har helt glömt att skriva till dig om ljuspartyt.. Men som du skrev det var kort varsel. Kommer gärna nästa gång om jag kan =).

hoppas det blev lyckat och att sängen var bäddad :P

Kram