torsdag 18 februari 2010

Idag har jag faktisk gjort en hel del nyttigt. Jag skulle egentligen ha träffat Annika men hon har fått ont i ryggen så det blev tyvärr inget. Vi skulle ha tagit oss en promenad i vintervädret var det tänkt. Eftersom detta nu blev inställt tänkte jag att jag skulle försöka röra lite på döfläsket ändå, så jag tog mig, efter många om och men och djupa suckar och stön, bort till träningslokalen där jag spenderade 1,5 timme. Jävligt gött.

Men oj, vad det tog emot att gå dit! Jag drog ut på det i det längsta och försökte hitta på alla möjliga anledningar till att slippa undan. Till sist tog det slut på ursäkter och det var bara att bita i det sura äpplet och traska dit i snöyret. Och det är jag såklart glad för nu, även om jag fick "håll" efter bara fem minuter på löpbandet. Jäklar vad sur jag blev. Men det gick över efter en stund som tur var.

Annars har vi även hunnit med det obligatoriska torsdagsstädet. Och så har vi bytt sängkläder. Längtar redan tills jag får krypa ned mellan rena lakan ikväll. Mmm.

Nu ska jag bege mig bort mot jobbet, har en korttur mellan 17.45 - 21.00, och när jag kommer hem ska jag och Jonas äta lite mat och kolla på alla veckans avsnitt av Halv Åtta Hos Mig. Sweet!

1 kommentarer:

Amantes K sa...

Det e underbart att krypa ner i en nybäddad säng..myyys..ler..