onsdag 14 april 2010

Även idag har det varit full rulle på praktiken! Jag har slitit som en varg känns det som. Och trött är jag. Men det är roligt också!

Jag hade knappt hunnit innanför dörren när Mia ringde och sa att hon var i stan. Då var det snabbt in i duschen och sen en snabbpackning som gällde! Sen kom hon och hämtade mig och så åkte vi hem till Katrin. Det var en mysig lägenhet! Madde och Thea var också med, sen dök Lina, Camilla och Lizen upp också. Vi fikade och sen efter en stund kom vi på att vi var hungriga så då gick vi till Happy Kitchen för att köpa sushi. Jag åt inte sushi. Jag åt kycklingsallad. Vi hade det supertrevligt.

Nu har jag nästan precis kommit hem till Grums. Det har varit en lång dag och jag lär slockna som ett litet ljus när jag lägger mig sen. På ett vis ska det bli rätt gött när det lugnar ner sig lite igen efter praktiserande och flängande mellan karlstad/grums hela tiden. Fast jag kommer verkligen att sakna att vara på MAVA. Det är jättebra där. Verkligen.
På fredag jobbar inte min handledare A, så då ska jag få gå med en sjuksköterska hela dagen. Det ska bli intressant att se hur det är.

Jag har ont i magen och är skitnervös inför imorgon då jag ska jobba på förskolan. Usch vad jobbigt det känns. Men det måste ju gå på något vis. Och det gör det väl också. Förhoppningsvis. Jag mailade ju igår om att jag inte vill vara på förskolor i fortsättningen men jag har inte fått något svar så imorgon skriver jag ett nytt mail om jag inte hört något från henne. För jag tänker inte gå ut mer på såna ställen där jag känner mig totalt obekväm och då är det lika bra att hon tar bort mig så jag inte kan bli bokad.

Efter jobbet ska jag hem tillbaka en snabbis och sen ska jag åka med svärmor tillbaka till stan. Det är ett jävla åkande fram och tillbaka nu.

3 kommentarer:

Malin sa...

Jag tror att det kommer att bli bra, tänk att du klarar det, så gör du det nog också! Jag jobbade extra på en skola för många år sedan, var superpirrig i början, men sen blev det bara roligt! Kramiz m

Interiörboden sa...

Hej!

Nej, tyvär...den är såld!

Ha en bra dag!!
Kram Sandra/Interiörboden

Anonym sa...

den "rostiga kronan" lade jag beslag på ;) jättefin :)


/annica
familjenbranting.blogg.se