lördag 3 april 2010

Idag är det Påskafton. Det har jag inte märkt av på något annat sätt än att jag gått och småätit lite godis under dagen. Det har känts som en helt vanlig lördag. Dagen på sjukan har gått bra. Det var hur lugnt som helst på min, K:s och A:s röda sida idag. Det har inte hänt särskilt mycket. När klockan var 13.00 sa A att jag fick gå hem om jag ville men det kändes så dumt att gå så tidigt så jag väntade till 14.15 åtminstone. Sen gick vi båda två.

Jag har varit så himla trött idag. Låg och typ vilade med datorn i knäet halva eftermiddagen. Somnade till slut och sov i ungefär en timme. När jag vaknade (för en halvtimme sedan) kände jag mig helt mosig, lätt illamående och skithungrig! Tog en dusch och kände mig liiite piggare. Men hungern den består. Vi pratade på att köpa en pizza att dela på men av någon konstig anledning verkar alla husets pizzablad ha försvunnit spårlöst! Så jävla typiskt, precis när man behöver dem!

Känner mig inte direkt jättesugen på att behöva gå till pizzerian och beställa. Sitter faktiskt med blött hår i myskläderna och har ingen som helst lust att gå ut mer idag. Men jag kanske blir så illa tvungen. Jag är hemskt hungrig. Och när jag är hungrig och inte får mat blir jag sur och tvär. Och det blir Jonas också. Så vi kanske inte har något annat val än att traska dit iallafall. Åååhh!! Jobbigt.

1 kommentarer:

Marie sa...

Fick ni er någon pizza eller fixade ni något annat?

Glad Påsk :-)