måndag 5 april 2010

Jaja. Känslorna svänger som aldrig förr. Idag känns det bättre. Fast jag borde nog ändå prata med någon egentligen. Någon kurator eller så. Men bara tanken på att någon ska in och gräva i huvudet och i "ryggsäcken" och dra upp en massa gammalt skit som man samlat på sig känns oerhört jobbig. Och jobbigheter har jag inte tid med just nu, så vi får se hur det blir med den saken. Men tack M och mamma för att ni fått mig att iallafall fundera på det.

Bloggen har blivit min ventil utåt. Jag behöver den ventilen för att få luft ibland eftersom jag helt och hållet lagt av med att skriva vanlig dagbok. Fast jag skriver inte allt jag tänker och allt jag vill. Därför kan det ibland kanske uppfattas som kryptiskt och misstolkas av folk som inte vet vad jag syftar på. Tråkigt. Men detta ÄR min enda ventil och jag måste få använda den. Nu menar jag allmänt, så ta inte åt er! Ni ser, ständigt denna oro för att såra någon. Ibland önskar jag att jag inte hade något samvete för det är så jävla jobbigt att känna det där hemska dåliga samvetet gnaga mig i nacken. Ständigt. För allt och inget. Fy fan.
End of discussion.

Jobbet har gått bra, fast jag har varit jävligt trött och lite disträ idag. Har inte piggnat till på hela dagen. Förstår inte var all trötthet kommer från! Fick iallafall sluta lite tidigare, mötte upp syrran och tog en långpromenad. Vi hamnade på Mariebergsskogen där vi gick och tittade på djuren. Jävligt nice. När jag kom hem gick vi och la oss, jag och Jonas. Jag sov i flera timmar. Jobbigt när man är så trött hela tiden!
Idag fyller Mia år. Grattis gumman! :)

Imorgon är jag ledig. Det ska bli väldigt, väldigt skönt.

0 kommentarer: