fredag 23 april 2010

Jag sprang 3 kilometer förut. Alldeles lagom långt. Med tanke på att jag inte har sprungit på två månader var det fullt godkänt. Tänkte ta en tur imorgon också om inte mina ben är ur funktion helt. Det finns risk för viss träningsvärk eftersom jag inte har tränat sen jagvetintenär.

När jag kom hem tog jag en durre, kastade i en maskin med tvätt och sen åkte vi till Ö&B och till Apoteket och sen uträttade vi lite andra ärenden också. Annika kom hit 15.30 och hon hade med sig en jättefin blomma och en present, en undersköterskebrosch med mitt namn ingraverat på baksidan. Jag blev jätteglad! Den var superfin! Det var alldeles för mycket... Supergullig gest! Tack så hemskt mycket! :D

Vi skulle ha tagit en promenad men med tanke på det ostabila vädret vågade vi inte och satt i min soffa och pratade och drack vin istället. Bättre det.
Efter att hon gått hem fixade jag och J lite mat. Italian style. Färskpasta och rödvin. Inte alls dumt. Nu sitter vi och smuttar på lite rödtjut och knaprar russin & nötmix.

Den fina blomman jag fick av A.


0 kommentarer: