tisdag 6 april 2010

Blev inte någon jättelång sovmorgon till 10.00 som jag hade tänkt mig, men jag sov till strax efter 8.00 iallafall och sen låg jag kvar ett tag. Skönt var det!

Jag har packat Traderagrejer hela dagen känns det som. Det kan tyckas att jag inte gör något annat på dagarna än det, men jag har faktiskt sålt jäkligt mycket grejer och det tar tid att packa, skriva rätt adress och sedan fixa porto och sånt. Nu är iallafall själva packandet klart så det är bara postandet kvar. Och så är det några paket som behöver frimärken för det räckte inte med det jag hade köpt.

Jag ska träffa sister Mary en sväng snart och ikväll ska jag träffa Lina. Ska bli hemskt trevligt!
Imorgon är min handledare borta hela dagen så då ska jag gå med en annan istället. Lite läskigt faktiskt för nu känner jag och min handledare varann såpass väl och hon vet liksom vad jag kan och inte kan. Denna nya kanske förväntar sig att jag ska göra en massa saker som jag inte kan eller vill. Fast hon verkar ganska snäll faktiskt så jag hoppas det går bra.

På torsdag kommer min lärare och ska kolla hur det går för mig. Hoppas A tycker att det går bra. Sen efter jobbet ska jag in till stan direkt och träffa en snubbe som köpt ett par byxor på Tradera av mig. Han ringde förut och sa att han bor i Karlstad och undrade om vi inte kunde ses så slapp han betala portot. Och det går ju bra. Lite jobbigt läge bara, för brallorna blev ganska dyra och Jonas sa att han aldrig använt dem, det har han inte heller, men idag kom det fram att han förmodligen fått dem av sin styvfar och att han nog hade använt dem. Jag skrev i annonsen att de var nya och oanvända. Vi granskade brallorna förut och såg att det var ett lite märke längst ner men förövrigt ser de fina och helt nya ut. Jag hoppas att snubben inte märker något och om han gör det så får jag säga att jag inte visste om märket och eventuellt gå ner lite i pris. Det ordnar sig säkert.

Just det! Imorgon ska jag och Jonas på lägenhetsvisning i stan också. En trea. Bara för skojs skull, men ändå. Jag börjar bli mer och mer sugen på att flytta in till stan.

3 kommentarer:

Marie sa...

Gôtt med en ledig dag :-)

Kul att gå på lägenhetsvisning också, hoppas den är fin. Är det nybyggt eller äldre?

K sa...

KUL med lägenhetsvisning!! jag hoppas du mår lite bättre idag..blev ledsen när jag läste ditt inlägg. Vi ses imorrn va??? KUL! Du får GÄRNA gå med mig, såklart! :) Blir grejjt hihi. Kram, ses på jobbet!

Marie sa...

Den såg ju jättefin och mysig ut. Balkongen var inte fy skam den heller :-)