fredag 16 april 2010

Idag var vi ute och firade att jag pluggat färdigt. Det var trevligt! Mami och papi var så snälla och bjöd allihop. D kunde tyvärr inte följa med eftersom han är skitkass med feber och grejer, men annars var vi allihop.

Trevligt hade vi som sagt, även om maten inte var någon höjdare. Jag var jävligt missnöjd faktiskt. Jag beställde pasta med gorgonzolasås och kycklingfilé. Den var äcklig. Pastan var överkokt. (Vi snackar liksom kokt en halvtimme här) den påminde mig om minestronesoppan i skolan. Uh. Man behövde liksom knappt tugga den, den bara gled ner ändå. Kycklingen var alldeles för well done. Så himla överstekt att den var bränd faktiskt. Den var snustorr och bränd. Och det smakade absolut inte gorgonzola av maten så den måste de ha varit supersnåla på.

Varken jag eller syrran fick parmesan till vår pasta trots att vi faktiskt var på en italiensk restaurang! Nej, det var ingen höjdare. Jonas åt sallad och den var okej, mami och papi åt wienerschnitzel och den var också ätbar. Annars var det inte något att skryta över. Desserten var också äcklig. Jag tog Tiramisu. Vinet var dock gott! Jävligt gott också! Man får väl vara glad för det lilla. Men trevligt hade vi som sagt iallafall. Kul att man kan skratta bort saker och ting.
Jag fick en undersköterskebrosch av mamma. Jättegulligt! :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag är som vanligt skittrött! Och imorgon ringer klockan självklart i svinottan. Fy fan. Nu har jag ingen sovmorgon förrän nästa fredag! Hemska tanke.

Mamma och jag.


Min mat. Den ser jättegod ut, men skenet bedrar. Det smakade verkligen INGENTING.

Såhär tyckte vi om maten. En stor tumme ned!

Pillemarisk.

Baby J.

Min äckliga dessert.

Jodå, vinet var gött.

Min undersköterskebrosch.

1 kommentarer:

Malla sa...

det såg verkligen smarrigt ut, men som du skriver, skenet kan bedra!