fredag 23 april 2010

Ja, då har jag gjort min sista dag på sjukhuset då. Det kändes lite vemodigt att gå därifrån faktiskt. Dagen idag har varit jättebra. Jag har varit med på lite undersökningar, bland annat ännu ett ultraljud av hjärtat och så har jag varit med på en elkonvertering. Den där elkonverteringen var lite småläskig. Fast inte så mycket. Men bara tanken på att få en elstöt genom kroppen gör att det ryser lite i mig. Men vad otroligt att det finns och att det fungerar egentligen!

Var skitnervös när jag skulle bjuda på ananaskakan. Men när jag tog av locket och ställde fram den såg den riktigt god ut. Och det verkade som att den var det också, för de slevade och åt och sa iallafall att de tyckte det var gott. Det trodde jag aldrig, igår såg den bränd ut i kanten och lös i mitten men det ordnade visst till sig under natten. Och det smakade inte bränt heller så det var ju bra.

Efter arbetsdagens slut ilade jag hem för att packa iordning alla mina saker, jag hann ju inte det igår av diverse olika anledningar. Mamma och Marie kom hem och syrran bjöd på glass. :) Efter ett tag åkte jag och mami hemåt. Vi stannade på IKEA på vägen och handlade lite smått och gott.

0 kommentarer: