lördag 17 april 2010

Jag är helt galet trött nowadays.
Det beror till stor del på att jag faktiskt inte gör något annat än att jobba. Det börjar bli jobbigt som fan. Jag orkar liksom inte göra någonting annat känns det som. De flesta dagarna är dock fullspäckade med saker att göra efter jobbet också och det är väl en bidragande faktor till min trötthet det också såklart. Idag gick jag och syrran och la oss i den stora sängen när jag kom hem från jobbet. Hon gick upp efter en halvtimme, som normala människor gör, jag sov i över 2,5 h. Jag är inte det minsta pigg trots detta. Jag skulle kunna lägga mig igen och sova tills imorgon.

Terrade att gå ut och få lite frisk luft och gick en sväng tillsammans med syster till affären, men det gjorde ingen skillnad. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och se om det eventuellt piggar upp lite. Annars tänker jag snart lägga mig för natten. Det känns liksom inte riktigt som att det är någon idé att sitta här och tvinga sig själv att vara vaken när kroppen skriker efter sömn. Onödigt.

Idag har det varit fullt upp som vanligt på sjukan.
Imorgon ska jag åka hem efter jobbet eftersom jag jobbar i Grums på måndag. Har ingen lust med det, men det får väl gå... Lite trist att behöva åka hem för en tur på 3,5 h. Jag tjänar liksom inte på det knappt. Men jag måste ju ta det som erbjuds, även om jag hellre hade velat ha en hel tur. Jag har bara jobbat något på 20 timmar denna månad. FY FAN! Plus heltiden jag går på sjukan då, men det får jag ju inte ett korvöre för tyvärr.

0 kommentarer: