torsdag 1 april 2010

Ja, jag har inte riktigt haft tid att skriva som ni förstår. Det har liksom varit något hela tiden och på kvällarna när jag kommit hem har jag varit så trött att jag knappt orkat hålla ögonen öppna.
Här kommer en kort resumé av den gångna veckan hittills:

Måndag:
Stressade som en galning, packade, plockade och tvättade hemma, fick komma tidigare till jobbet eftersom en i personalen blivit sjuk och fick gå hem, fick reda på att min chef ska vara sjukskriven en längre period just den dagen som jag skulle diskutera sommarschema med henne, jobbade kväll, sprang till bussen och åkte till syrran i stan, förberedde inför morgondagen, bäddade på soffan, somnade.

Tisdag:
Gick upp 05.30 och gjorde mig redo för en dag på sjukhuset. Jobbade. Var med på en lungröntgen, försökte ta venprov igen, var med och assisterade vid katetersättning på både en man och en kvinna, fick ett telefonsamtal från min lärare som kommer på halvtidsbedömning nästa vecka, gick hem, fikade med Marie och mamma som var på besök och slängde mig sedan i duschen, gjorde mig iordning för att träffa arbetskamraterna från Grums på stan, spenderade kvällen med dem på Alfies, kom hem strax innan 22.00, trött som en idiot.

Onsdag:
Kravlade mig upp i arla morgonstund, onaturligt trött, sådär trött som om man inte sovit på jättejättelänge, spenderade dagen på hospitalet. Hämtade en patient på IVA, tog urinsticka, gav insulin, kopplade telemetrier och det där andra som görs varje dag. Hände inte sådär jättemycket nytt. Gick hem en stund för att sedan möta Robert på stan strax efter 16.00-snåret. Tog en repa och jag hittade lite smått och gott, bland annat två jackor. Gick till Vero och käkade bakad potatis, kom hem till syrran strax efter 19.00, packade och gjorde mig redo för avfärd, blev hämtad av Jonas och så åkte vi till hans föräldrar på Sommarro där vi nu ska spendera resten av veckan. Slocknade som ett litet ljus när jag la mig.

Torsdag:
Tog sovmorgon och gick inte upp förrän 10.15. DET var underbart kan jag lova! Det är UNDERBART att vara ledig för första gången på 15 dagar! Har inte hunnit med så mycket mer än att läsa tidningen och käka frulle, samt sitta vid datorn en sväng. Tänkte snart försöka att packa lite Traderagrejer som ska skickas och sen göra mig iordning för dagen. Vid 14.00 vankas det våfflor hos Jonas bror med familj.

Som ni märker har det varit full rulle hela tiden.
Well. Jag skriver igen senare ikväll. Nu ska jag göra lite nödvändigheter!

1 kommentarer:

Marie sa...

Ja det var verkligen till att ha fullt upp, se till att andas mellan varven också *ler*

Ha en trevlig Påsk :-)