tisdag 20 april 2010

Idag har jag haft slutbedömning med min handledare och hör och häpna, jag verkar bli godkänd. Sweet. Jag har även fått vara med på en vårdplanering. Det var intressant faktiskt att se det från den "andra sidan." Jag tyckte dock att både biståndsbedömaren och arbetsterapeuten svarade lite svävande emellanåt. Annars har dagen ungefär sett ut som vanligt. Vi satt ute i solen på lunchrasten idag. Det var skönt, men lite kallt. Det har ju varit ganska kallt hela dagen idag!

Imorgon ska jag och A gå mellan alla färger. Det kommer nog bli jobbigt. Jag har full sjå med att hålla reda på de sex-sju patienter vi brukar ha. Nu ska vi liksom gå i alla grupper och hjälpa till med deras patienter. Jag ska även ta en massa EKG:n sägs det.
Nu har jag bara två dagar kvar på praktiken. Känns lite sorgligt, samtidigt som det ska bli skönt att bara vara på ett ställe i fortsättningen.

Efter jobbet tog jag mig en tur på stan. Jag har köpt en liten present till min handledare som tack för att hon har stått ut med mig och mina frågor de här fem veckorna. Jag köpte två gröna ljuslyktor i form av flaskor, med kedja i så man kan hänga dem, och två runda lyktor som kan stå på bordet. Tänkte att hon kunde ha dem på sin veranda, för hon har pratat om att hon ville ha några gröna lyktor där. :) Hoppas bara A tycker om dem nu! Det är ju sista dagen jag går med henne, eftersom hon är ledig på torsdag så det är därför hon får presenten redan imorgon. Själv går jag med Y på torsdag, som jag även gick första dagen med.

Jag är jävligt imponerad av mig själv över att jag inte har tapat bort mitt passerkort en enda gång än på fem veckor. Helt otroligt! Det är verkligen typiskt mig annars det.

Idag kom den där "vännen" och hälsade på. Den är inte min vän alls. Det är en objuden gäst som envisas med att dyka upp en gång i månaden ungefär. Jag blir alltid väldigt ledsen vid varje besök som jag inte själv har tagit initiativ till. Jävla mensjävel. Kom inget mer på ett tag är du snäll. Jag är så trött på att gråta över ett barn som aldrig blir.

1 kommentarer:

K sa...

Såg ditt mail igår...TACK!!!!!!!!! Det värmde oerhört!!! Visste inte att det var din sista dag igår?? Iii. Fast vi syns säkert snart igen, känner det på mig. :) Blir så ledsen när jag läste sista meningen, håller alla tummar och tår - speciellt mycket nu när jag "lärt känna dig". KRAMAR!