torsdag 15 april 2010

Jodå, jag klarade av dagen med barnen idag. Det gick faktiskt ganska bra även om det kändes oerhört obekvämt och jobbigt. Men nu är det gjort!

Jag åkte med svärmor in till stan igen efter att hon slutat jobbet. Jag har spenderat kvällen med att umgås med syrran och med att göra storkok. Matlådor för tre dagar framöver är klara. Himla skönt. Sen har vi degat framför tv:n och Sveriges Värsta Bilförare också.

Har känt mig jättejättetrött idag. Förut när jag var hemma i Grums satte jag mig framför datorn en sväng, men efter typ fem minuter höll jag på att somna så jag var tvungen att gå och lägga mig. Hann inte ligga mer än en halvtimme för sen kom mamma. Puh, trodde inte att jag skulle orka kravla mig ur sängen ens. Usch. Jag är fortfarande väldigt trött även om det är lite bättre nu. Men jag har jobbat jävligt mycket också den senaste tiden. Det har varit intensivt. Så egentligen är det inte konstigt. Jag ska gå och lägga mig inom kort känner jag. Det väntar en helg på sjukhuset med jobb på mig. Imorgon ska jag gå med sjuksyrran A-M.

Vi ska ut och äta imorgon kväll, mor, far, jag, Jonas, syrran och Daniel. Vi ska fira att jag är färdigpluggad undersköterska nu. Egentligen har jag en veckas praktik kvar på hospitalet men imorgon passade det så bra för oss allihop att gå ut så då blev det då. Det ska bli väldigt trevligt. Fontana Di Trevi ska vi till. :)

0 kommentarer: