fredag 2 april 2010

Jag har egentligen inte slutat än om man ska gå efter schemat. Men jag är redan hemma och har precis kommit ur duschen nu faktiskt. Jag fick gå tidigare idag. Mycket tidigare. Det har varit skitlugnt under kvällen och vi har bara haft två patienter på vår färg. Långredagen förvandlades således till en kortfredag för min del!

Idag har jag träffat K för första gången! Skitroligt. Hon var precis lika gullig och trevlig som jag visste att hon skulle vara. Själv var jag precis lika blyg som jag visste att jag skulle vara. :(

Jag har fått öva på att ta venprov på en av sjuksyrrorna idag också. Trevliga och pratglada E ställde glatt upp och guidade mig hela vägen till blodet. Succé, och jag fyllde röret denna gång. Usch, jag är lika nervös varje gång som jag ska försöka mig på att sticka.

Idag när det var fredag och allt hade vi lite fredagsmys och beställde mat. Jag åt en Parmasallad som var mycket god. Jag har skrattat så jävla mycket idag att jag har lite ont i magen nu. Det är så otroligt roliga, goa och trevliga personer som jobbar på MAVA! Synd bara att jag tar sån tid på mig innan jag törs öppna upp mig. Särskilt när det är stora grupper med folk. Då blir jag så himla blyg!

Jag har packat och skickat iväg en massa Traderasaker idag. Resten av mina saker gick ut idag så nu har jag en laddning till att ta hand om. Jag har sålt för 2046 kronor. Det är helt okej faktiskt! Bättre än inget.

Nu ska jag och Jonas mysa lite framför Halv Åtta som vi inte tittade på igår kväll trots allt.
Imorgon är det jobb mellan 6.45 - 15.30 som gäller. Tyckte mig se på tavlan att jag och Anna jobbar tillsammans med Kerstin imorgon. Sweet!

1 kommentarer:

K sa...

Du är toppentrevlig Milla och inte alls blyg! Det vart JÄTTEKUL att ses! <3 ( och om..eh, ngn minut ses vi snart igen hehe ) Stor kram, ses på jobbet. :)