torsdag 1 april 2010

Då var det ny månad igen då. 1:a April. Har ni blivit lurade idag?
1:a April är inte bara en dag för aprilskämt, utan också min och Jonas årsdag och idag har vi varit tillsammans i fyra år. Tillsammans i fyra, förlovade i två. :)

Idag har vi varit hemma hos Jonas bror och hans familj och käkat våfflor. Det var smarrigt värre! Jag har även hunnit packa en del grejer som jag ska försöka komma ihåg att ta med till jobbet imorgon och posta.

Nu under kvällen har jag och Jonas varit ute och firat fyraårsdagen genom att gå ut och ta en bit mat och druckit öl. Det var tänkt att vi skulle gå på bio också och se Alice i Underlandet, men den gick dessvärre inte idag så då struntade vi i bion. Nu ska vi gosa ner oss i soffan och kolla på Halv Åtta Hos Mig istället innan det blir sängen. Imorgon väntar jobb igen. Ett kvällspass.


Förrätt: Bröd, marinerade oliver och tzatsiki.

Grillad kycklingfilé, potatisgratäng med vitlök och chilibearnaise.

Jonas.

Milla.

3 kommentarer:

linda sa...

Grattis till er :)

Marie sa...

Grattis till er :-)

Joh@nn@:s sa...

Hej Milla sorry jag såg inte att du hade skrivit....ja ibland kan man undra vem man ska vända sig till i vissa situationer...men jag ska prata med skolan efter påsk och se vad dom säjer....skulle vara jättekul med en promenad skriv ett mess när du är i Grums nästa gång så kan vi gå en sväng tar med spike och bara pratar lite...grattis till dig och Jonas....kram