lördag 3 april 2010

Som jag befarat fick vi ge oss ut till pizzerian. När vi kom dit såg vi att det var STÄNGT! Det var ett bakslag ingen av oss hade räknat med. Åkte vidare till nästa pizzeria - stängt där också. Även på den tredje var det stängt. Naivt nog trodde vi inte att det skulle vara stängt på pizzeriorna även fast det är Påskafton idag.

Vi fick skynda oss till affären istället och fyra minuter innan stängningsdags ilade vi in genom dörrarna på ICA. Jag var inte ett dugg sugen på fryst pizza men i det läget hade vi inte så mycket val. Ica Selection hade en pizza som såg trevlig ut. En ostpizza. Och den var ganska god faktiskt. Har softat i soffan större delen av kvällen. Nu blir det sängen. Bäst att samla lite kraft och ork inför morgondagen.

Natti!

2 kommentarer:

oumberligating sa...

Vilken fin och trevlig blogg jag hamnat på! Härliga bilder och fin text, verkligen!
Helt otroligt, jag har bloggat i snart två år utan att ha funderat det minsta på att det finns på varje blogg uppe i vänstra hörnet, en liten textrad där det står "nästa blogg", jag testar där idag och dyker alltså rakt in i din "värld"!
Det råder just nu "stiltje" på min blogg, så jag "ser" mig runt lite! (ler)
Kanske skulle jag väntat med att skriva några rader hos dig, för kommer man in på min blogg idag så ger den verkligen ingen sann bild av mig! (ler)
Har varit en mycket "dålig människa inatt" har "cyberdruckit alkohol med främmande kvinnor bla!
Jag är annars en mycket fin "kille"!
Minns inte när jag senast nyttjade alkoholhaltiga drycker! (ler)
Som sagt ska inte plåga ditt kommentarsfält med mer svammel, men som sagt fin blogg du har!
Ha en forstsatt fin Helg!
Kram ifrån Peter Olofsson alias Ulv Röde!

oumberligating sa...

Obs! Läser lite mer i din presentation, du gillar att "dricka vin", läs absolut inte min blogg, jag sprider annars normalt sett "nykterhetpropaganda" (ler).
Är Pappa till tre tonåringar, man måste ju vara en förebild....har jag hört! (ler)
Kram ifrån Peter!