tisdag 27 april 2010

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag blev nämligen väckt av ett telefonsamtal från jobbet när klockan var 06.45. De ville naturligtvis att jag skulle komma och jobba. Och det kunde gjorde jag ju, även om jag inte var ett dugg sugen på att kliva upp ur sängen. Vi la oss så himla sent igår i tron att vi båda två var lediga. Det fick jag betala för idag! Lord, vad jag har varit trött!

Jag slutade 14.00 och hastade hem och jag hade precis hunnit innanför dörren när mamma ringde och frågade om jag var redo att åka till stan. Vi åkte förbi tippen med lite skräp på vägen. Jag handlade lite smått och gott. Galgar på Jysk, stolsynor till balkongen på Rusta och lite nya krukor på IKEA. Och så köpte jag lite penséer att ha på balkongen och en orkidé som jag tyckte var så otroligt vacker! Det är verkligen en av de finaste blommor jag vet!

När jag kom hem lämnade jag bara av mina nyköpta saker och bytte om och gav mig ut för att ta en liten springtur. Jag har gett mig fan på att springa måndag - fredag denna vecka om inget oförutsett händer. Imorgon lär det bli en tidig tur. Efter den välbehövliga duschen möblerade jag om lite i fönstren för att göra plats för min nya orkidé och så planterade jag om penséerna i en kruka och satte ut. Kanske kommer en liten bild imorgon.

Nu har jag haft lite tv-tajm och kollat på Desperate Housewives.
Tänkte inte vara uppe sådär väldigt länge ikväll eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon. Ska som sagt försöka hinna med löprundan innan jag åker till stan. Jag ska träffa min lärare för sista gången och lämna tillbaka lite böcker och sådär. Jag hoppas på att få med mig betyg och sånt hem, fast det är inte så säkert att jag får! Vi får väl se.
Resten av veckan väntar jobb. Torsdag, fredag, lördag och söndag.


Min nya underbara orkidé, visst är den fantastiskt vacker? :)

1 kommentarer:

K sa...

Vad duktig du är som springer - oh lord!! :-o Jag älskar också orkidéer, superfin!! Kram K