onsdag 7 april 2010

Igår när jag var på väg hem till Lina råkade jag gå förbi en skylt utanför en butik där det stod att det var 75 % rabatt på hela sortimentet. Givetvis kunde inte en fyndare som jag låta bli att gå in och kolla läget! Det var väääldigt utplockat och fanns nästan ingenting kvar, men några godsaker fick jag tag på iallafall. Bland annat en klocka, en plåtburk, ett kors, ett doftvax och ett hjärta att hänga i fönstret. Plus några småsaker till. Jag lastade famnen full innan jag hävde upp allt på disken. Alla saker fick jag för det otroliga priset av 182, 50! Helt otroligt billigt.

Förresten, lägenheten var inget att ha. Inte för niohundratusen iallafall. Den såg jättefin ut på bilderna på nätet men när man kom närmare och granskade den lite bättre så var det mycket som inte var bra med den. Lika så bra det kanske. Det hade varit jobbigt om vi hade älskat den och velat flytta dit men inte haft råd att vara med i budgivningen.

Vi var förbi hos syrran en sväng på vägen hem och hälsade på lite och hämtade en bok som hon tagit med till Jonas. Sen gick vi hem och gjorde mat. Denna dagen har gått skitfort! Och morgondagen kommer nog också att bara försvinna i ett nafs. Först är det en dag på hospitalet med besök av min lärare som väntar, klockan 16.00 ska jag möta den där killen på stan och överlämna brallorna som han köpt av mig, sen runt 17.00-tiden ska vi bege oss mot Forshaga till en av Jonas systrar för att fira hennes födelsedag. Så det är liksom inte direkt någon tid att vila upp sig på. På fredag åker vi nog till Grums och stannar över helgen.
0 kommentarer: