söndag 11 april 2010

Jag trodde jag drömde när klockan ringde imorse. Jag var inte ett dugg sugen på att gå upp kan jag meddela. Jag hade dock inte så mycket val. Första passet gick ganska snabbt. På mina timmar ilade jag hem, mötte upp Zandra vid affären för jag skulle köpa några muggar av henne, sen var det snabbt hem igen och sen iväg till Mia för att säga grattis. Vi softade på deras altan och i solen var det rena rama sommarvärmen! Det var så otroligt skönt. Jag har längtat, längtat, längtat efter värmen. Mia bjöd på marängsviss. Mycket uppskattat från min sida. ;)

Gaby kom förbi en sväng också och det var riktigt roligt att se henne och lilla magen. När klockan närmade sig 16.30 började jag få ångest för att behöva åka tillbaka till jobbet igen. Uh. Hatar delad tur. Tog fram Rosa Räsern på en premiärtur idag. Nu har jag ont i stjärten. Andra arbetspasset gick ganska snabbt det också. Nu är jag hemma. Hemma i Grums fortfarande. Jag åkte aldrig in med Jonas utan åker imorgon istället. Robert skulle in till stan så jag åker med honom tänkte jag. Innan vi åker ska det grejas och packas lite.

Snart ska jag gå och lägga mig. Ögonen går i kors på mig. Det märks att jag inte har sovit något på rasten som jag brukar göra.

2 kommentarer:

Zandra sa...

Kul träffa dej med, hoppas det blir fler ggr =) Ha en bra vecka på praktiken! Kramisar!!!!

Interiörboden sa...

Hej!!

Hoppas att det är bra med dig!
Jag tänkte bara säga att du har jätte tur nu...hihi...för det var en kund idag som kom in och ville byta färg på de rosa hjärt-formarna :) Hon ville ha turkos/blå istället.
Vill du att jag ska lägga undan dessa 4 st rosa till dig?

Hoppas att du är nöjd över grejerna :)

Ha en jätte bra dag!
Kram Sandra/Interiörboden