tisdag 18 januari 2011

...med Pergon avklarad.
Och än så länge har jag inte känt av det nämnvärt eller haft några biverkningar. Jag hoppas att de återstående fyra dagarna kommer att gå lika bra.
Tack så hemskt mycket för alla hållna tummar!

Annars idag har jag jobbat. Och nu ska vi snart ta en runda till affären för lite groceryshopping. Det ekar tomt i kylskåpet, så det är nödvändigt. Senare är det ett träningspass planerat. Hade dock önskat att det gick av stapeln lite tidigare. När jag gick från jobbet förut kände jag att yeah, inga problem. Jag orkar och har lust att gå och träna idag. Det ska faktiskt bli riktigt skönt. Nu 1,5 h senare när jag sitter här i soffan under filten är det annat ljud i skällan om vi säger så. Nu tänker jag Ååååh. Vill inte, orkar inte, har ingen lust att ens gå UT mer överhuvudtaget idag.

Men ibland är jag jävligt envis och jag SKA fan gå iväg och träna ikväll, trots brist på motivation. Jag har inga ursäkter för att låta bli, annat än att jag inte orkar. Det beror på ren lathet det, och det duger inte som ursäkt!

2 kommentarer:

Jane sa...

Hoppas att du inte får ngn konstig biverkning :) Jag blev väldigt sur och grinig straxt efter kuren var klar. Vi ska starta med sprutor i mars fick jag reda på nu.. eg tidigare men vi åker på sem till Egypten i början av mars och dem vill ju hålla koll med VUL hela tiden. Håller alla tummar för att du ska ett plus denna ggn :)

Malla sa...

jag håller givetvis alla tummar och tår jag har - sorry att jag inte hinner in alla dagar och kommentera, har fullt upp!
Kram på dig