tisdag 11 januari 2011

Staken hamnade på byrån i sovrummet. Tyckte den passade ganska bra där. Glömde ta några closeups, så det får bli vid ett senare tillfälle. Men ni ser ju ungefär hur det blev.

Nu ska jag gå till jobbet.


6 kommentarer:

Rebecca sa...

Tack snälla du!

Ni har det ju hur fint som helst :D Och den blev ju kanon bra där =)

Japp som ussk, det positiva med korttid är att de händer nytt hela tiden. Där ja jobbar är mer avlastning och de som kommer från sjukhus o skall in på hem =)

ha en fin dag. Kram

Jane sa...

Håller med föregående talare :) Superfint!
Ja det där med sexförbud, kan vara så att det är flera ägg på väg att släppa och då ökar ju chansen för flerbörd.. störe risk för både barn och mamma. Så vi får se i morrn vad dem säger efter VUL. Inget streck än på äl-stickorna iaf. 32 dagar? Har du en lång cykel? Drygt att hålla på och vänta när man bara vill sätta igång! Kram på dig!

Maria sa...

Ni verkar ha det jättefint hemma hos er!!! Väldigt mycket samma stil som jag själv älskar=) Är dock långt ifrån lika pysslig som du verkar så jag får väl smygtitta på dina tips=)

Kram

K sa...

Superfint kära du!! <3 I löööv the spegel, får man fråga var du hittat den..?? Letar efter nåt liknande att ha ovanför vår byrå. KRÄM.

Anonym sa...

Ni har det såå fint, det är så kul att du har med massa kort å grejs i bloggen, blandat med din roliga skrivstil:) // Louise Karlsson(gift med Robin om du undrade vilken Louise)

Essi sa...

Men nu du...jag måst nog komma och smygtitta hem till dig eller ja, du kan få inreda hos oss!!!!