torsdag 13 januari 2011

Ja, jag har en liten te - och fruktpaus i grejandet här hemma. Det går lååångsamt. Och dessvärre har jag fått avstyra promenad med Robert och det verkar inte bättre än att jag även får hoppa över träningen idag. Har inte alls kommit så långt som jag hade tänkt.

Men alla julsaker är borta iallafall, nu ska de bara bäras upp på vinden igen. Och så har jag tvättat en maskin, sätt upp de "nya" lamporna i vardagsrummet, plockat, städat badrummet och plockat i diskmaskinen.

Anledningen till detta frenetiska städande och försök att få lite ordning på torpet är morgondagens stundande middag då min kära mor och hennes sambo kommer hit och äter. Då vill jag att det ska se någorlunda okej ut. Och eftersom jag jobbar imorgon så hinner jag inte göra så mycket då innan de kommer, det är därför jag vill få så mycket som möjligt gjort idag.

Nu ska vi åka och handla varor till middagen, innan jag fortsätter greja. Det blir nygamla favoriter hos mig och J som vi hoppas att de också ska gilla!

Återkommer ikväll med bilder på soppskålarna jag köpte igår samt bild på vardagsrumsfönstret med de "nya" lamporna, (ja, de är inte nya egentligen. Lampfötterna köpte jag i maj och skärmarna i höstas, men jag har inte använt dom ännu). Om ni vill.

1 kommentarer:

Rebecca sa...

på måndag =) jag börjar en vecka efter dig då =)

Hoppas 2011 blir vårat år!