måndag 10 januari 2011

Nu är jag hemma från jobbet. Det är så otroligt skönt de dagar man slutar såhär tidigt och får gå hem vid lunch. Särskilt efter en slitsam helg.

Nu ska vi äta lite lunch här och sen tänkte jag börja plocka bort julpyntet lite smått. Jag är trött på det, samtidigt som jag inte riktigt har orken och energin att ta bort det. Dagens i-landsproblem.

Lånad bild från Google.

3 kommentarer:

Essi sa...

Hej Milla, nu har jag igen hunnit ikapp här hemma hos dig. Har ju haft en ordentlig svacka jag under julen men kanske behövs de ibland. Ser att du har haft fullt uppe och vilka härliga bilde du hade att dela med dig igen. Måst faktiskt ta och fotografera några härliga inredningprylar jag köpte här om dagen och tänkte direkt på dig :) Och du, tack för lite tips som du gett mig under dagens läsning! Tänkte sno din lista med 50+ frågor och kanske skriva något om året som varit. Super intressant! Ska bara hitta en egen touch i det hela... Lovar att jag ska bli mer aktiv på din sida nu när jag tagit tag i det hela igen :) kram

Sara sa...

jag kommer till er på torsdag :) fast på kvällen.. men då jobbar väl inte du va? :( typiskt när jag väl är på pilen! :) gjorde din goda ananaspaj häromdan och den gick hem hos mina gäster kan ja säga :) supergod! men nu ska jag jobba lite, jobbar kvällen på edsholm idag.. hoppas vi ses snart! kramar

Milla sa...

Sara: Jag veeet! Enda dagen denna vecka då jag är ledig. (Förutom helgen) Hade varit kul att ha jobbat ihop ju. Jävligt typiskt.

Jaså? Fan vad bra att dina gäster tyckte om den! Den är faktiskt himla god. Nu blev jag ruskigt sugen på det.

Hoppas också vi ses snart!