tisdag 11 januari 2011

Jaha, här sitter jag i soffan och dricker svartvinbärste.
Jag ska snart iväg för att göra ett kvällspass på jobbet. Som vanligt har jag inte kommit mig för att göra något matnyttigt innan jobbet. Varför är det nästan alltid så när man ska jobba kväll? Det enda jag har gjort är typ att duscha och käka frulle. Men jag ska faktiskt ställa upp Rosetta-staken också innan jag går. Och sminka mig, så jag inte skrämmer slag på patienterna.

Mina nya träningsskor anlände redan igår! Det var fanimej snabba ryck måste jag säga! Rekommenderar er att kolla upp Sportamore.se
Och skorna var sjukt sköna och passade perfekt, så det ska bli kul att inviga dom. Kanske redan på torsdag rentav?

Imorgon jobbar jag till 12.30, sen tar jag bussen till stan direkt efter det. Jag ska in till Lina och ha myskväll. ♥ Det ska bli supertrevligt. Innan dejt med Lina ska jag till guldaffären och försöka fixa mig en ny förlovningsring. Nä, den har inte dykt upp, och jag känner att jag varken kan eller vill gå utan längre nu.

4 kommentarer:

Therese sa...

Människorna jag har i mitt liv nu är dom allra finaste! :) Men jag tror jag är en liten magnet som drar till sig mindre fina människor rätt vad det är. Fast å andra sidan, vem gör inte det?

Beatrice sa...

Ok har den försvunnit, nej utan vill man inte gå .
Min vigsel ring blev förstörd på jobbet & gud så jobbigt att vara utan

Jenny sa...

Hoppas ringen dyker upp!

nja sommarlagret har mycket fint, men också mycket som man bara går förbi. Det finns några köksbord som jag tycker är fina, de har rea nu så det kan jue vara värt att titta iaf. Lycka till med bords-letandet :)!

Jenny sa...

kom föresten på att de har en hemsida man kan kika på http://www.sommarlagret.com/se,matsalsgrupper.html