onsdag 19 januari 2011

Även idag har jag sovit som en klubbad oxe. Himla skönt, med tanke på att min sömn periodvis kan krångla. Inga biverkningar so far efter Pergotablett nummer två.

Ska snart göra mig redo för att besöka min gamla arbetsplats nu. Sen har jag inga andra planer för dagen förutom träningen ikväll. Ganska skönt faktiskt. Tänkte greja hemma bara, städa kanske.

Idag är det en såndär perfekt vinterdag ute med - 5 grader, strålande sol och klarblå himmel. Såna dagar gillar jag! Men nu är jag ändå redigt trött på snö, vinter och kyla eftersom vintern kom så tidigt som i November. Så nu kan det gärna få bli vår för min del. Men om det nu ska vara vinter ett tag till så föredrar jag vinterdagar av den här typen.

Nånting annat som jag har tänkt på är att Januari snart är slut. November och Januari är mina två hatmånader på året för de känns alltd så jävla evighetslånga och det känns som om de aldrig kommer ta slut. I år har Januari månad förflutit oerhört snabbt i min värld, vilket jag uppskattar enormt. Redan nu börjar det bli ljusare ute och man märker att vi drar oss mot ljusare tider. Då lever man (jag) upp igen på ett helt nytt sätt, efter att bara ha kämpat sig igenom de mörka, satans vintermånaderna en dag i taget. Nu ser man någon ände på det! Ljuvligt.

Oj. Jag svävade iväg där. Bäst jag går och gör mig iordning.

Bild lånad av tillfjalls.se

0 kommentarer: