Ikväll åt vi ädelostpaj med päron. Mycket, mycket gott! Vi gjorde en stor paj i långpanna för att vi ska kunna frysa ner portionsbitar och ta fram till lunch.
Haha :D ja,långpanna är detsamma för mig - det är ju liksom inte samma sak smen ugnsfast/ugnssäker form :P hehe, jaja tårtbottnarna blev nog ok trots allt!
Milla heter jag och jag är barnsligt förtjust i choklad, tycker om musik, har två tatueringar och en piercing, gillar att dricka vin, är en shoppinggalen fyndexpert, är livrädd för cancer, har en lindrig form av bacillskräck, tycker att ironi är det roligaste som finns, älskar matlagning, gillar inredning och älskar den romantiska, lantliga stilen och allt som är vitt, är rädd för alla sorters fåglar, spindlar, getingar och andra småkryp, analyserar sönder saker jämt och förmodligen tänker jag alldeles för mycket, jag hatar sånadär hurtiga och klämkäcka människor som aldrig verkar ha en dålig dag, är periodare när det gäller träning, efter nästan 2,5 år lyckades vi bli gravida med hjälp av pergotime och bebisen var otroligt efterlängtad, är nu spontangravid igen, lider av pollenallergi, skrattar ofta högt åt mina egna skämt, älskar att resa och skulle göra det jämt om jag hade möjlighet, är en sucker för leopardmönster, tycker att sommar utan tvivel är den bästa årstiden, jobbar som undersköterska, längtar efter att få köpa hus och inreda, är livrädd för döden trots att jag möter den regelbundet genom mitt yrkesval, tycker att tunikor och leggings är världens bästa påhitt.
4 kommentarer:
Giv mig recept - tack på förhud.
Haha :D ja,långpanna är detsamma för mig - det är ju liksom inte samma sak smen ugnsfast/ugnssäker form :P hehe, jaja tårtbottnarna blev nog ok trots allt!
mumsigt det där såg ut då :)
Åhh så gott det låter! Du kanske kan slänga ut ingredienserna på bloggen? Är det färska eller konserverade päron?
Skicka en kommentar