fredag 7 januari 2011

Vad skönt det var att börja kolla på film så tidigt, för då blir man ju också klar tidigare. Ofta sätter vi på alldeles för sent och så sitter man där och gäspar och knappt orkar hålla sig vaken den sista halvtimmen. Nä, detta får vi göra om! Filmen var bra dessutom.

Nu ska jag dock greja iordning och förbereda lite inför imorgon. Jag kickar igång fem dagars arbete nu imorgon och startar med en ljuvlig delad tur. (HATA)
Men som jag tidigare sagt, kommentera gärna mer och kom gärna med tips på vad ni vill att jag ska skriva om! Eller fråga mig saker som ni vill veta! Eller något.
För just nu känns det ganska tradigt att skriva, för det känns som om jag bara skriver för min egen skull. Och det gör jag ju inte. :) För isåfall skulle jag endast hålla mig till den gamla ordinära dagboken.

Nu - förberedelser inför morgondagen och sen blir det bums i säng.

3 kommentarer:

Rebecca sa...

Oh va bra, då kankse man skulle se den filmen =)

Jag kommer aldrig ge upp :)

Rebecca sa...

nää du, denna månaden är våran månad =) När kommer din blödning?

K sa...

Häpp!!! Är du ledig fredag månntro?? Jag har en hemtentamen som tydligen skall in på torsdag så pluggar mån-ons, trodde jag skulle vara ledig. Oäää. Men råkar du vara hemma fredag på dagen? Vilka andra dgr kan du???????? Förlåt sent svar, är grymt tankspridd numera. Uss uss.