lördag 15 januari 2011

Gissa hur det kändes att komma upp imorse och mötas av DET HÄR!


Ja, och sedan inse att det inte finns något vatten, på grund av en stor vattenläcka. Inte kul. Inte ett dugg jävla kul.

Detta var alltså imorse. Tror ni läckan är lagad och vattnet tillbaka nu? Näpp.
Nu har vi varit vid ICA och hämtat lite ur en tank där så vi har till toabesök osv. Vi måste KOKA vattnet fram till måndag var det senaste budet jag hörde. Vore ganska skönt att få bort all disk från gårdagens middagsbjudning kan jag tycka.

5 kommentarer:

Jane sa...

åhh fy! Det där såg inte så spännande ut.. Men nu har du ju en bra ursäkt för att slippa laga mat och äta god hämt-mat lr likande. :D

Essi sa...

Alltså du Milla, jag måst börja med att säga att jag ÄLSKAR din indredningsstil, visst kan du lova att du kommer att inreda till oss när vi får stugan klar?!?! Den där dukningen oxå, vilka härliga prylar ni har hemma. Älska soppskålarna!! Du är så jäkla duktig ska du veta! Ang. vatteläckan så är de ju mindre kul, synd att ni inga har diskmaskin så kunde man ha ens plocka in dom dit...usch och fy, stackrarna!

Marie sa...

Men nu har vattnet kommit tillbaka i alla fall :-)
Tråkigt bara att vi måste koka det först, men det fåt ju gå. Hoppas det dröjer länge tills nästa läcka.

Marie sa...

Nej jag vet inte hur det funkar med det. Antar att det kanske är lika bra att använda kokat vatten till det med då. Så är man på den säkra sidan.

Alla andra gånger vattnet varit borta så har de ju inte sagt nåt om att man ska koka det. Så varför ska vi göra det nu?

Bodil sa...

Gah, fy tusan vad irriterande!! Man blir SÅ handikappad utan rinnande vatten... :/ Hoppas att det funkar som det ska snart igen!!