måndag 1 juni 2009

Den här lilla skönheten nedan på bilden var jag precis och hämtade ut. Ett traderafynd. En jättefin ask som jag tänkte förvara diverse smycken i. Fin va?




Mormor var precis här. Det är alltid lika roligt att träffa henne. Hon har jämt så många roliga historier att berätta. Jag fick såklart födelsedagspresent också eftersom inte hon och morfar var här igår och firade. Två trisslotter (som jag naturligtvis inte vann något på, gör man någonsin det?) och den här tjusiga blomman på bilden nedanför. Morfar kunde inte komma idag för han var på sjukhuset och tog massa prover och så.



Än så länge skiner solen så jag tänkte att jag faktiskt skulle gå ut och sätta mig på ballen en stund och njuta av de varma strålarna. Jag hörde att det skulle bli sämre väder imorgon och då är det ett ypperligt tillfälle att ta tag i studierna då. Jag har så jävla svårt för att sätta mig med en bok i ena handen och en dator i knäet när jag vet att solen skiner utanför fönstret. Men jag borde verkligen sätta igång eftersom jag inte pluggat något på hela förra veckan och jag vet att det kommer bli väldigt sporadiskt under sommaren. Men som sagt, inte nu. Nu ska jag slänga mig i en stol på balkongen.

0 kommentarer: