torsdag 25 juni 2009

Jag mår pyton just nu.
Jag har ju varit fri från yrsel och illamående nu i en vecka eller något, men under kvällen kom det tillbaka. Trodde jag skulle svimma nästan på jobbet förut. Och nu känner jag att det kommer några riktiga snurr i skallen ibland och det känns som att jag ska ramla ur sängen. Skitobehagligt! Hoppas det har gått över tills imorgon för då ska jag upp tidigt och jobba, och sen åker vi ju iväg till Motala nästan direkt efter det. Fan, att det aldrig kan vara lugnt någon gång! Men ja, jag får nog snart ta och ringa min läkare och konsultera. Tänkte vänta tills jag tagit proverna i juli och fått svar på dem först, men fortsätter det såhär så kan jag lika gärna ringa honom för det går ju inte att må såhär och jobba.

Ja, mina vänner. Nu kommer ni inte att höra något för mig på ett tag eftersom jag åker bort över helgen. Orkar inte skriva något mer nu heller. Måste försöka sova. Fast jag är rädd att det känns värre om jag lägger mig ned. :(
Ha det bra så hörs vi när jag kommit hem!

6 kommentarer:

Marie sa...

Vilken tur att ringen dök upp :-)
Verkar ju lite konstigt om du skulle lägga en ring på ett ställe som du knappt nåt upp till så lite lurt verkar det ju vara. Men tur att den kom fram som sagt.

Och hoppas du mår bättre snart. Inte kul att gå omkring och vara snurrig så där :-(

Ha det så bra i Motala :-)

Sara sa...

hoppas du får det kul gumman! dags för en utekväll snart nu. :) är så kul att gå in på din blogg och läsa, dagens höjdpunkt! hörs babe. puss!

sanna sa...

kan du inte vara gravid då? jag mådde likadant bägge gångerna.

ha det så bra och hoppas du får mår bra.
kram kram

sanna sa...

oh förlåt..läste några inlägg senare att du fick din satans mens:-(

nåväl, du verkar mått såhär så pass länge att om det vore nånting allvarligt skulle det nog ge sig tillkänna ordentligt vid det här laget. kram

sanna sa...

GETT sig tillkänna, ska det stå.

Anette sa...

kramar @nette