onsdag 5 november 2008

my god.
jag är uppe alldeles förskräckligt sent idag. uppe och uppe förresten, kan man kanske inte kalla det, sitter i sängen och myser under duntäcket. blev fast framför datorn, trots min hemska trötthet. nu kämpar jag med att hålla ögonen öppna faktiskt.

har kollat på "sjukhuset." barnläkaren joel som är med där, måste vara världens snällaste människa tror jag. så lugn, sansad och förtroendeingivande, precis som en doktor ska vara, men dessvärre inte alla är. och icke att förglömma, han ska nästan alltid skicka barnen på röntgen, bara för att vara på den säkra sidan liksom, annars klämmer de lite och säger: "nä, det är ingen fara, det går över av sig självt. ingenting är brutet så det behövs inte röntgas. bara vila och ta två panodil. " eller nåt. de är alltid snabba på att ställa en diagnos och oftast lyder den att det inte är nåt, eller att åtminstone inte är nåt man behöver oroa sig för.
jag skulle gärna vilja ha joel som husläkare om jag fick bestämma. då skulle man vara i trygga händer. synd bara att han är barnläkare. och att han jobbar i uppsala. det sket sig direkt där.
"sjukhuset" är en bra serie tycker jag, det var ju tillexempel där jag lärde mig att jag lider av kristallyrsel och inte hjärntumör, som jag först misstänkte. (eller diamantfeber som jonas kallade det.)

nä, nu är det dags att sova. shit. jag bara babblar.
g´dnight.

1 kommentarer:

Mia sa...

Skriver jag dåligt eller skriver jag lite? :-P