söndag 3 april 2011

Dukningen var inte ett dugg märkvärdig, utan bara några levande ljus och några torkade rosor för en extra romantisk känsla. Menyn såg ut såhär:

Förrätt:

Toast med honungsgratinerad chèvre och valnötter. Serveras med parmarosor på rödlöks- och ruccolabädd.


Huvudrätt:


Helstekt fläskytterfilé med västerbottensrisotto.


Dessert:


Mörk chokladmousse med grädde och hallon.


Jag ljuger inte när jag säger att det var gott! Moussen var verkligen to die for. Vi har aldrig gjort det innan. Denna variant var det ingen grädde i heller så den kändes inte alls lika onyttig som den som man typ blandar grädde, choklad och ägg.
En liten flaska rött vin avnjöts också till detta trots att det var jobbdag dagen efter. Det är inte varje dag man firar femårsjubileum. Jag bara älskar kombinationen av chèvre, honung och nötter tillsammans också. Sött, salt och krispigt.

4 kommentarer:

Rebecca sa...

Ooh va mysigt och gått ser det ut =)

Grattis till er 5års dag.

Kram

Marie sa...

Ja det ser verkligen gott ut :)

Anna sa...

Ni kan verkligen få ens mun att vattnas med era menyer. Grattis på 5 års dagen :)

Malin sa...

Grattis grattis på 5-årsdagen!! Vi firade vår årsdag förra veckan, så även vi fuskar till det med lite gott vin, oavsett om det är jobbardag eller inte efteråt... ha en bra dag! kramiz