söndag 27 november 2011

Idag har varit en bra dag! Väldigt lång, men bra. Vi började med mysfrukost imorse och såklart tändes första ljuset i adventsstaken också. Sen åkte vi till Storfors och köpte en skänk som J hittade på Blocket igår. Superfin var den. Precis den typen som jag varit ute efter och att vi fick pruta ner priset från 2000 till 1500 kr var ju inte heller fy skam. Äntligen!

Efter skänk-köpet åkte vi till svärföräldrarna i stan på adventsfika tillsammans med några av J:s syskon och syskonbarn. När vi kom hem började jag plocka lite i barnrummet. J ställde dit den gamla skänken och jag var tvungen att börja greja lite smått. Just nu står alla grejer som stod i den förut utplacerade i hela jävla vardagsrummet, så det är liiiite rörigt om man säger så.

Efter det slog vi in lite julklappar. Gud, vad skönt det känns att ha köpt större delen av alla klappar redan. Sen tog vi oss ett härligt skumbad och vi badade så länge att vi blev alldeles russinskrynkliga. Det var varmt och skönt i plurret efter ruskvädret som varit idag! Nu har vi precis ätit lite mat och har slagit oss ned i soffan för att slöa framför tv:n en stund innan sovdags. Intensiva helger nu minsann!Nya skänken.

Bild lånad från Blocket.

5 kommentarer:

Essi sa...

Åh så fin den är, vilka härliga detaljer den har!!! :)

Marie sa...

Fin :-)

Trivsamma förändringar sa...

Jättesnygg!
Kul att ha möbler som inte alla andra har också!
Den var precis i min smak =)

Kram Maria

Zarah sa...

Härligt att ni hittade en skänk tillslut :)
Jag ska se till att svara på mailet imorrn om jag orkar efter jobb och bm-besök, annars så dyker det upp ett på tisdag :)

kram!

Caroline Elisabeth - Mamma till Jennifer sa...

Åh så fin! :) Gillar verkligen detaljerna! :)