måndag 21 november 2011

Herrejösses, vilken lång dag det har varit idag! Vi åkte till stan redan strax efter 9.00 imorse. Första stoppet var hos barnmorskan. Det gick fint. Blodtrycket var 120/70 och sf-måttet låg på 29. Bebisen ligger mitt på kurvan och följer den finfint. Hjärtljuden var 156. Idag kände hon hur bebisen låg och liten låg med huvudet nedåt. Både jag och J fick känna och det kändes alldeles underbart att få känna det lilla huvudet. (Som inte alls kändes så jäkla litet! Hjälp, det där huvudet ska på något vis komma ut ur mig! Gulp.)

Efter besöket traskade vi på stan och fick ganska många klappar inköpta. Nu är det faktiskt inte särskilt många kvar att köpa till. Det känns väldigt skönt att slippa ha det hängande över sig. Jag passade på att köpa en ny kalender till mig eftersom min gamla går ut i januari. Sen åkte vi till sjukan för att kolla mina ögon och se så inte tumören växt. Det verkade vara bra, men en läkare skulle kolla resultatet också.

Traskade vidare på stan en sväng och sen skulle J till optikern. Där beställde han nya glajor. Klockan var ca 16.30 när vi äntligen kom tillbaka hem. En riktigt lång dag som sagt, och det känns i hela kroppen. Sen vi kom hem har vi grejat med diverse saker. J har målat ett bord, jag har gått igenom Ullareds-inköpen och försökt få lite ordning på alla saker samt gått igenom julsakerna. Nu jäklar ska det börja pyntas i veckan!

Känner mig helt slut nu och orkar inte göra ett endaste dugg mer idag. Jag ska gå och tappa upp ett skumbad åt oss och sen blir det soffhäng resten av kvällen. Imorgon åker J tillbaka till Vänersborg, så det gäller att ta tillvara på den sista tiden innan dess.

0 kommentarer: