onsdag 16 november 2011

Well. Besöket på Specialistmödravården var snabbt avklarat. Först fick vi vänta i 45 minuter innan vi kom in och sen fick vi till slut träffa en kvinna som var förlossningsläkare. Hon pratade lite om mitt prolaktinom, synfältsundersökning och ämnesomsättningen. Sen sa hon att det inte var nödvändigt med något mer besök hos dom. Dels för att jag är så långt gången nu, och dels för att jag går på Charlottamottagningen som också är en form av specialistmödravård.

Det var ju precis det jag sa när jag ringde och ville avboka tiden, men barnmorskan jag pratade med insisterade på att jag skulle komma ändå. Jaja. Nu har jag varit där iallafall. Jag blev inte undersökt, jag fick information som jag redan fått, hon klämde inte på magen och tog inte ens ett blodtryck, så det kändes jävligt onödigt. Menmen.

Nu är det snart dags för mig att äta lunch. Sen ska jag bege mig iväg till affären för att handla ingredienser till baket som jag ska sätta igång med. Tänkte baka en ananaspaj och bjuda mina fina kollegor på imorgon. Jag jobbar nämligen min sista dag då! Helt sanslöst vad tiden har gått fort.

2 kommentarer:

Malla sa...

ja lät onekligen som ett rätt onödigt besök..:P

Marie sa...

Det är aloe vera :)