måndag 7 november 2011

J åkte redan vid 06.30 imorse och sen hade jag jättesvårt att somna om. Men skam den som ger sig. Till slut lyckades jag. Förkylningen verkar inte ha tänkt att ge med sig ännu. Jag är fortfarande snorig, men nu är jag mer täppt än rinnig. Dessvärre har jag börjat hosta också. Hoppas jag piggnar till under veckan, eftersom jag jobbar en hel del.

Nu under morgonkvisten har jag ringt och ändrat en tid på ögonmottagningen. Jag ska dit och göra synfältsundersökning nummer 2, som man gör under graviditeten om man lider av prolaktinom som jag gör. Man gör det för att se så inte tumören växer och trycker på synnerven. Undrar vad de gör OM den trycker på synnerven? Det känns inte riktigt som att en operation är aktuell under tiden man är gravid? Jaja, vi får hoppas att så inte är fallet.

Nu ska jag dricka te. Massor av te. Sen får vi se vad dagen bjuder på. Förmodligen inga stordåd. Tänkte gå igenom lite mer bebiskläder och kanske se om jag kan plocka lite i bebisrummet. Eventuellt blir det en tur till ICA också. Annars blir det nog en lugn måndag för min del.

0 kommentarer: