fredag 11 november 2011

2011-11-11 idag, det är ju lite fräckt.
Eftersom det är fredag har J kommit hem. Vi har varit och handlat. Ikväll blir det lite fredagsgott i form av Nasi Goreng. (blev inspiererad av Monstermalla) Och som om inte det vore nog festar vi loss ytterligare med hemmagjord chokladmousse med färska hallon till dessert. Ska det va, så ska det va!

Det blir förstås Idol-tittande ikväll och sen är det raka vägen i säng som gäller för mig eftersom jag ska upp och jobba imorgon bitti. Nu ska jag vika in lite bebiskläder i byrån och sen fixa mackor till jobbet. Efter det ska jag placera ändalykten i soffan och njuta av en satsuma(s?) och ett glas mineralvatten med citronsmak. Det är inte rödvin, men jag får nöja mig med det näst bästa.

1 kommentarer:

Joh@nn@:s sa...

tack Milla för dina ord dom värmer =) jag struntade i att städa idag måste dock ta tvätten så mina älskade barn har kläder i morgon heheheh =) sen ska jag ta fredags kväll med barnen och tv + massa godis =) de är inte bara här hemma som de är massor utan skolan...men jag hoppas jag löser de också =) tack igen och ha en underbar helg kramiz