lördag 5 november 2011

Inatt sov jag uruselt på grund av förkylningen.
Jag och J har plockat undan lite på balkongen och inte alltför långt fram i tiden ska vi sätta upp grangirlangen med lampor i runt balkongräcket. Det är väl inte för juligt med en girlang?
Nåja, i vilket fall som helst kommer jag att göra julfint tidigt. Jag tycker det är mysigt och då är det roligt om man hinner ha det framme ett tag innan det är dags att plocka bort det igen.

Jag har så mycket jag skulle vilja göra. Som att göra iordning i barnrummet. BÖRJA göra iordning iallafall. Försöka få iordning någorlunda därinne. Alla saker har vi inte ännu och mycket kan vi inte göra, men en hel del skulle kunna göras. Men tröttheten kommer över mig och så orkar jag inte göra någonting istället. Ledig helg och J är hemma och vi skulle kunna hitta på en massa saker, men istället blir det ingenting av nånting känns det som.

Jag känner mig lite ledsen och låg. Mycket beroende på att vi inte alls tar tillvara på tiden vi har tillsammans tror jag. Jag tycker det är skittråkigt att ha J borta under veckorna och ser alltid fram så mot helgen då han kommer hem, men ibland känns det som vi fortfarande är så långt bort från varann trots att han är här. Skrämmande.

0 kommentarer: