tisdag 22 november 2011

Idag är det tisdag. Ännu en blöt och grå Novemberdag.
Jag känner mig skitkonstig idag. Helt febermosig. Som om man somnat sådär mitt på dagen och råkat sova flera timmar och sen vaknar upp. Och så har jag ont i fogarna. Men mosigheten kan säkert bero på att jag knappt sovit något sedan i torsdags, i kombination med några superfullbokade dagar. Jag var vaken när J:s klocka ringde 5.30 imorse så jag följde med honom upp. Sen tog det en evighet att försöka somna om igen.

Dessutom har jag obehag i urinvägarna. Jag känner mig kissnödig hela tiden nästan. Fast när jag sitter ner känns det bättre. När jag står känns det som en blandning av ett tryck neråt tillsammans med värsta urinträngningarna. Springer på toa typ varje timme. Jag tog upp det med min barnmorska igår och fick med mig ett urinrör hem för att ta en odling. Jag ska iväg till lab sen och lämna in det, så får vi se. Kanske är det bara bebisen som trycker på också, men det känns väldigt obehagligt.

Mycket gnäll från mig idag. Men vissa dagar är sådana. Man känner sig helt enkelt inte på topp.
Nu ska jag försöka peta i mig något att äta och se om jag känner mig lite piggare. Annars idag har jag för avsikt att påbörja julmyset genom att kanske ställa fram en stake eller två i fönstren. Och så ska jag till syrran och hjälpa henne att baka tårtor.

0 kommentarer: