torsdag 24 november 2011

Jag är så jäkla trött på att inte få sova på nätterna. Jag är fullt medveten om det är så det kommer vara sen när bebisen kommer, men nu? NU? Tycker att jag borde få sova som en liten prinsessa fram till dess. Men det får jag inte. Jag vet inte varför heller. För jag är trött när jag lägger mig, men sen vaknar jag typ x3 och måste upp och kissa och sen är det jättesvårt att somna om. Inatt vaknade jag första gången vid 02.30, sen tog det superlänge innan jag somnade om. Nästa gång jag vaknade var klockan lite innan 05.00 och då låg jag baskemig vaken till närmare 07.30! Sen somnade jag till slut om igen. Men man kan säga att jag är TRÖTT idag.

Jag sitter här och kollar på hus och drömmer mig bort. Åh, vad jag längtar tills vi ska köpa hus! Men det känns som att det ligger ganska långt bort i framtiden just nu.
Dagens planer är få. Eventuellt kanske jag fortsätter att dammtorka lite och sätta upp stakar i vardagsrummet om lusten faller på. I övrigt ska jag bara vika tvätt och ligga på soffan och lata mig tror jag bestämt.

6 kommentarer:

Trivsamma förändringar sa...

Jag sov också dåligt den sista tiden. Jag fick gå upp o kissa en gång i timmen och i slutet var det nästan en gång varje halvtimme. Som tur är har jag jättelätt att somna om.
Ryckig sömn är något man får leva med när man har små bebisar =) Så det känns nästan som kroppen vill förbereda en på vad som komma skall. Men jag tycker kroppen borde förstå att man skulle behöva ladda upp med sömn istället =)

Hoppas allt är bra med dig o magen annars!

Kram Maria

Frida sa...

Jag har samma bekymmer. Vaknar flera gånger per natt och kan ligga vaken i timmar. Hade likadant när jag var gravid förra gången. Det är så trist, man är ju nog sliten när man fått barnet!

Frida sa...

Jag har samma bekymmer. Vaknar flera gånger per natt och kan ligga vaken i timmar. Hade likadant när jag var gravid förra gången. Det är så trist, man är ju nog sliten när man fått barnet!

Trivsamma förändringar sa...

Nåt jag kan rekommendera att lägga energi på innan bebis kommer är att fylla upp frysen med matlådor. Det är inte så ofta man har tid att laga sig mat när man själv känner sig hungrig. Och det är viktigt för amning och humör att man äter bra mat!

Kram

Essi sa...

Försök Milla vila en liten stund på dagen när du får möjlighet till det. Tänk positivt på nätterna när du inga får sömn, du gör de här för guldkornet i din mage. De är inga långt kvar nu gumman. KRAM

Zara sa...

Vi kan starta klubb :) Nej fy, det är faktiskt riktigt trist. Jag vaknar så fort jag behöver vända mig och kan verkligen inte somna om, har nog förträngt att det var såhär första gången... Försök vila en sväng på eftermiddagen är mitt tips, det är guld om förlossningen sätter igång på natten och man inte kunnat sova något.