Igår åt vi en supergod pasta till middag. Den bestod av färskpasta smaksatt med citron, kycklingfilé, citronskal + saft, vitlök, persilja, champinjoner, grädde och pinjenötter. Och toppades sedan med en massa parmesan förstås.
Milla heter jag och jag är barnsligt förtjust i choklad, tycker om musik, har två tatueringar och en piercing, gillar att dricka vin, är en shoppinggalen fyndexpert, är livrädd för cancer, har en lindrig form av bacillskräck, tycker att ironi är det roligaste som finns, älskar matlagning, gillar inredning och älskar den romantiska, lantliga stilen och allt som är vitt, är rädd för alla sorters fåglar, spindlar, getingar och andra småkryp, analyserar sönder saker jämt och förmodligen tänker jag alldeles för mycket, jag hatar sånadär hurtiga och klämkäcka människor som aldrig verkar ha en dålig dag, är periodare när det gäller träning, efter nästan 2,5 år lyckades vi bli gravida med hjälp av pergotime och bebisen var otroligt efterlängtad, är nu spontangravid igen, lider av pollenallergi, skrattar ofta högt åt mina egna skämt, älskar att resa och skulle göra det jämt om jag hade möjlighet, är en sucker för leopardmönster, tycker att sommar utan tvivel är den bästa årstiden, jobbar som undersköterska, längtar efter att få köpa hus och inreda, är livrädd för döden trots att jag möter den regelbundet genom mitt yrkesval, tycker att tunikor och leggings är världens bästa påhitt.
2 kommentarer:
Åhh det såg riktigt gott ut!
Har ett recept där man använder citronpasta o blandar i pesto, paprika och tonfisk till en enda röra. Det är smaskigt!
Kul att du gillar hur vi har det här hemma. Alltid kul att höra!
Hoppas det gick bra med husvisningen.
Kram Maria
Alltså maten som du presenterar här ser alltid lika härlig och god ut...vilka duktiga kockar ni är!!! Kram
Skicka en kommentar