fredag 3 september 2010


Inatt sov jag! I fem härliga, oavbrutna timmar. Skönt som fan. Var dock väääldigt trött när det var dags att kliva upp. Nu hoppas jag bara på fler nätter som inkluderar sömn.

Jag gjorde ju min sista dag på "nya" boendet idag. Det kändes faktiskt vemodigt. :(
På de tre veckor som jag var där hann jag lära känna både de boende och personalen rätt skapligt. Och jag kom att gilla dom. Vissa mer än andra. En arbetskamrat fick direkt en speciell plats i hjärtat. Hon är så himla snäll och helt genomgod. Hon kallade mig för hennes lilla nyckelpiga. Höhö. Hon är nämligen väldigt vimsig och tappar bort sina nycklar sisådär 15-20ggr/dag, och av någon anledning frågar hon alltid mig om jag sett dom, och av någon oklar anledning så vet jag alltid var de är! Därför är jag en nyckelpiga.

Om ni visste vad hon var stolt när hon kom på det uttrycket - nyckelpiga. "Hahaha! Hörde du vad vitsig jag var?! NYCKELPIGA! Hahahahah," skrattade hon och lät som en gris som hon ofta gjorde. Ja, ni vet när man ibland skrattar sådär mycket och drar in luft och det till slut låter som en gris?

Jag har verkligen trivts jättebra. Det var bara där i början som jag tyckte att själva bredvidgången var halvkass med dålig information, men annars har det varit superbra. Jag kommer att sakna dom.
Nu är det bara att hoppas på att nästa ställe också blir bra.

Direkt jag kom hem tänkte jag ringa fertilitetskliniken för tidsbokning. Handen skakade som fan när jag tog upp telefonen. Varför blir jag så nervös för? Jag vet inte.
Ringde, men det var en telefonsvarare som sa att personen i fråga skulle vara tillbaka klockan 15.00. Så jag får väl prova igen. Sitter här och väntar på att klockan ska gå nu.

Tänkte gå ut och springa en liten runda också. Har träningsvärk i låren och fortfarande ont i benhinnorna men jag hoppas kunna springa litegrann iallafall.

Later.

0 kommentarer: